3/4 vooraanzicht Honda e:Ny1 Prototype geparkeerd voor een gebouw.

Honda e:Ny1

Maak kennis met Honda's eerste elektrische SUV. Deze SUV combineert een gedurfd en vloeiend uiterlijk met een hypermoderne aandrijflijn, aangevuld met een geavanceerd en verfijnd interieur. De e:Ny1 is het emissievrije auto voor de nieuwe generatie.

Schrijf u in om als eerste specificaties, prijzen en de lanceringsdata te ontvangen:

Geen uitstoot. Grenzeloos avontuur.

Pictogram motor

Een krachtige elektromotor levert een vermogen van 150 kW/204 pk en een koppel van 310 Nm. De actieradius bedraagt tot 412 km op één laadbeurt.*

*e:Ny1 WLTP data

Uitstoot icoon

De e:Ny1 combineert emissieloos rijden met opwindende prestaties.

Connect icoon

15,1" Infotainmentsysteem - met Android Auto en Apple CarPlay.

Stekkerpictogram

Laad tot 80% op in slechts 45 minuten.*

*Oplaadtijd van 10%-80% met een 100 kW-lader

Honda e:Ny1 buitenshuis aan het opladen.

Emissievrije levensstijl

We ontwierpen deze elektrische SUV bewust voor de volgende generatie. Met een bereik tot 412 km per acculading en de mogelijkheid om tot 100 km bij te laden in slechts 11 minuten*, bent u klaar voor elke expeditie. 

U hebt de keuze uit twee connecties, voor thuis en voor openbaar opladen, en u kunt het opladen op afstand regelen met de My Honda+-app voor ultieme efficiëntie. 

*Bij gebruik van een 100 kW-lader 

Dame wandelt achterlangs de Honda e:Ny1 in een berglocatie.

Slim en stijlvol, binnenin en langs buiten

Het ontwerp in coupé-stijl van de e:Ny1 toont eenvoudige, minimalistische lijnen. Het inklapbare paneel aan de voorkant verbergt op een slimme manier de oplaadpoort. Achteraan vindt u verborgen deurgrepen en achterlichten die over de hele achterkant doorlopen. 

Binnenin geeft het panoramische glazen dak u het gevoel alsof u nog steeds buiten bent - waar u ook naartoe reist.

Honda e:Ny1 Interieurbeeld

Technologie die het werk voor doet voor u

Binnenin hebt u via het 15,1" infotainmentsysteem toegang tot Honda CONNECT, krijgt u informatie over het laadproces en beheert u het binnenklimaat. Bovendien toont ons 10,2" bestuurdersdisplay u alle informatie die u nodig hebt. De weergave stelt u naar eigen voorkeur in. 

Uw smartphone laadt u draadloos of via een van de USB-poorten op. Dankzij Apple CarPlay of Android Auto luistert u naar uw favoriete muziek of podcast via de zes luidsprekers.

Close up van Honda e:Ny1 Honda SENSING-technologie.

Veiligheid voor het hele gezin

De nieuwste Honda SENSING-veiligheidstechnologie geeft u toegang tot geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. De combinatie van radars, sensoren en camera's zorgt zo voor optimale rijdershulp onderweg. Bovendien begeleidt ons omvangrijke multicamerasysteem u bij het rijden in krappe ruimtes. En dankzij de Honda Parking Pilot* parkeert u uw e:Ny1 met één druk op de knop. 

* Enkel beschikbaar in de Advance-uitvoering.

Zijaanzicht Honda e:Ny1 in een boslocatie met uitzicht op de stad.

Krijg alle primeurs

Vul uw gegevens in om als eerste meer te weten te komen over de kenmerken, prijzen en lanceringsdata van de nieuwe Honda e:Ny1.