CR-V design

Slimmer, strakker en ruimer

Goed uitgevoerd en goed uitgedacht. Alles bevindt zich precies waar u het wenst.

Scrollen

De opvallende nieuwe CR-V.

Achteraanzicht van Honda CR-V.

Een verbetering in vormgeving. Een verbetering in technologie. En een verbetering in comfort. De CR-V is nu beter dan ooit, vanbinnen en vanbuiten.

Ontspannen achter het stuur

Het ruime interieur van de CR-V creëert een stille ruimte voor ontspanning.

Close-up van stoel van Honda CR-V.

Deze rustgevende omgeving is een genot om in te reizen voor zowel bestuurder als passagiers. Voorin geniet u van de verhoogde zitpositie, met een royale hoeveelheid beenruimte en hoogwaardige materialen overal in de auto.

Alles wat u moet weten

Het intelligent-Multi Information Display (i-MID) houdt u altijd up-to-date, waar u ook naartoe gaat. Het scherm is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de bedieningselementen op het stuur. Samen met het nieuwe Honda CONNECT touchscreen-entertainmentsysteem geeft dit u de volledige controle.

Close-up van meters van de Honda CR-V.

Druk op de ECON-knop − als u zuinig rijdt, licht de snelheidsmeter groen op.

Driekwart vooraanzicht van interieur van Honda CR-V.

Zeeën van ruimte

Nog meer ruimte zelfs.

Met één simpele beweging creëert u nog meer ruimte: trek aan de handige hendel en de achterbank klapt soepel en vlak neer. Sommige uitvoeringen beschikken over een achterklep die automatisch opent en sluit. Ideaal als u uw handen vol hebt. En in de royale kofferruimte kunt u gemakkelijk drie grote koffers kwijt.

Close-up van interieur van Honda CR-V.

Opvallend design

Honda ontwerpers zijn niet over één nacht ijs gegaan bij het opnieuw ontwerpen van de buitenkant van de CR-V.

We hebben de grille aangepast, de koplampen opnieuw vormgegeven en geïntegreerd en strakke nieuwe lichtmetalen velgen toegevoegd. De vloeiende belijning van de wagen is nauwkeurig bewerkt om een strak en dynamisch profiel te creëren dat voor een efficiëntere luchtstroom en dus een lager brandstofverbruik zorgt.

Vooraanzicht van Honda CR-V.
Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V met LED-verlichting.

Enkele nieuwe details, zoals de verchroomde decoratie en de beschermplaat aan de achterkant, geven de CR-V een extra scheutje 'street style'. De afgeronde hoeken van de buitenspiegels zijn perfect afgestemd op het algehele ontwerp, en verkleinen de dode hoeken rondom uw auto.

Driekwart achteraanzicht van Honda CR-V. Stadslocatie.

Kies uw kleur

Zorg dat uw CR-V opvalt - op uw manier. Helder en gedurfd of donker en verfijnd, effen kleur of metallic – kies voor de kleur die bij u past.

Kies de kleur voor uw nieuwe CR-V

Crystal Black Pearl

Zijaanzicht van Honda CR-V.

Maak het uzelf gemakkelijk

Uw passagiers zullen niet meer uit willen stappen.

De luxueuze achterstoelen met hoogwaardige bekleding – compleet met een naar achter liggende rugleuning en afgeronde deurbekleding – geven een ruimtelijker gevoel. De automatische climate control regelt de temperatuur voorin en achterin, zodat iedereen zich nog meer op zijn gemak voelt.

Precies zoals u het wilt

De elektrisch verstelbare lendensteun in de bestuurders- en bijrijdersstoel zorgt voor een comfortabele rit, terwijl het elektronische geheugen van de bestuurdersstoel twee instellingen onthoudt.

Interieur: bovenaanzicht van interieur, stoelen en bestuurdersruimte.

Zo sluiten we graag af

Eén druk op de knop en de CR-V helpt u met uw bagage.

Close-up van achteruitrijcamera van Honda CR-V.

Een achteruitrijcamera maakt parkeren een stuk makkelijker.

One-touch achterklep

De innovatieve elektrisch bedienbare achterklep van de CR-V maakt het leven een stuk makkelijker. Slechts één druk op de knop van de sleutel of in het interieur is genoeg om direct toegang te krijgen tot de onovertroffen kofferruimte van de CR-V. Nog een druk op de knop en de achterklep sluit soepel en zeker – ideaal als u uw handen vol hebt. (Alleen beschikbaar op Executive-uitvoering.)

Perfect parkeren

Een auto van dit formaat moeilijk te parkeren? Een achteruitkijkcamera helpt u te zien wat zich achter uw auto bevindt, wat fijn is als u een krappe parkeerplek achteruit wilt inrijden. En de buitenspiegel aan de passagierskant kantelt licht als u achteruitrijdt, zodat u beter zicht hebt op de stoeprand.

De LED-combinatielampen aan de achterkant zijn opnieuw vormgegeven en geven de CR-V een vloeiender, meer driedimensionaal voorkomen.

Achteraanzicht van Honda CR-V.
Close-up van achterklep van Honda CR-V.

Met slechts één druk op de knop krijgt u direct toegang tot de onovertroffen kofferruimte van de CR-V.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub