Driekwart vooraanzicht Honda CR-V, stadslocatie.
Driekwart vooraanzicht Honda CR-V, stadslocatie.

DE WERELD LIGT AAN UW VOETEN

De zuinige 1.5 VTEC TURBO-motor staat garant voor responsieve prestaties en komt met 4WD of 2WD, afhankelijk van hoe ver u met uw CR-V wilt gaan. En u? U moet alleen plaatsnemen en vertrekken.

  • TURBOVERMOGEN

    193 PK

  • SOEPELE CVT-AUTOMAAT OF

    handgeschakelde zesversnellingsbak

Scrollen

Wendbaar en responsief

Het meest verfijnde chassis dat ooit gemaakt werd voor de CR-V.

De nieuwe CR-V is ontworpen voor optimaal rijcomfort, met aanzienlijk minder lawaai en trillingen, voor een sportieve, aangename rijervaring tijdens elke rit. 

Tractie en grip

Het lichtere, stevigere chassis, in combinatie met de gloednieuwe wielophanging en de nieuwste technologie van Honda voor aandrijving op alle wielen – 'Real Time AWD met Intelligent Control System™' – garanderen dat de CR-V beter presteert op elk terrein. 

Geraamte chassis Honda CR-V.
Driekwart vooraanzicht Honda CR-V, stadslocatie.

Real Time AWD controleert de aandrijving constant en past deze aan wanneer de banden weinig grip hebben, voor meer responsieve prestaties, zoals op een steile helling.

Turbo-vermogen

Sportieve prestaties, toonaangevend vermogen en uitstekend laag verbruik.

Onze responsieve, zuinige VTEC TURBO-motor, met 173 pk of 193 pk, bestaat grotendeels uit lichte componenten en helpt, in combinatie met innovatieve technologieën voor minder wrijving, het brandstofverbruik te optimaliseren.

Krachtige prestaties onder controle

Agile Handling Assist van Honda is speciaal afgestemd op het wegdek en de rijstijl op Europese wegen.

Close-up bestuurder Honda CR-V die Honda CONNECT gebruikt.

Het systeem controleert de aandrijving naar de wielen en biedt u subtiele en stabiele stuurassistentie in de bochten, bij lage en hoge snelheden. 

Vlotte respons

Onze nieuwe CVT automatische transmissie produceert een direct en verbonden gevoel wanneer u gas geeft. Deze transmissie is voorzien van de functie vroeg terugschakelen tijdens het remmen, die vertraging herkent en remt op de motor wanneer u bergaf rijdt. Deze unieke functie van Honda houdt het motortoerental daarentegen hoog wanneer u even moet vertragen en dan weer snel optrekken, zoals bij het inhalen. 

Driekwart achteraanzicht Honda CR-V, bergweg.

De nieuwe CR-V is gebouwd op een chassis dat het perfecte evenwicht biedt tussen een aangename rijervaring en superieur rijcomfort.

Een primeur wat veiligheid betreft

Onze filosofie is 'Veiligheid voor iedereen'.

Het nieuwe chassis biedt niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar brengt ons concept van 'veiligheid bij botsingen in elke richting' met zich mee. Het is een uniek carrosserieontwerp, waarbij structurele elementen gecombineerd worden om de energie van de botsing gelijkmatiger te verdelen. 

Energie afbuigen

Bij een frontale botsing wordt de motor naar achteren en omlaag gestuwd, zodat de kans klein is dat deze zou binnendringen in de cabine. Deze 'technologie voor impactreductie' maakt deel uit van de intelligente veiligheidssystemen. 

Close-up voorbumper Honda CR-V met bestuurder en passagier.
Vooraanzicht Honda CR-V.

Veiligheidsnorm

Honda SENSING is een geavanceerd veiligheidspakket dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.

Driekwart achteraanzicht Honda CR-V, stadslocatie.

Collision Mitigation Braking System

Bij een dreigende aanrijding met een voertuig of een voetganger waarschuwt dit systeem voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van een aanrijding te beperken. 

Lane Departure Warning

Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie. 

Road Departure Mitigation

Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de auto van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw auto op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen. 

Lane Keeping Assist System

Dit systeem helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven, voor een minder stresserende rijervaring, door de noodzaak van stuurcorrecties en rij-inspanningen op de snelweg te beperken. 

Verkeersbordherkenning

Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven. 

Intelligente snelheidsbegrenzer

Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheidsbegrenzer met verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt. 

Intelligent - Adaptive Cruise Control

Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen en past de snelheid van uw CR-V op voorhand aan. Het helpt u ook de afstand tussen u en de auto voor u te handhaven, zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen. 

Adaptieve snelheidsregelaar met automatisch volgen bij lage snelheid

Met deze functie behoudt u een ingestelde rijsnelheid en volgafstand ten opzichte van uw voorligger. Als het gedetecteerde voertuig tot stilstand komt, brengt het systeem uw CR-V tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen. U hoeft alleen maar het gaspedaal in te drukken om opnieuw normaal te gaan rijden. (alleen bij modellen met CVT)