CR-V Hybrid Aanbiedingen

Alle CR-V Hybrid-aanbiedingen

Honda CR-V Hybrid

Maak een testrit met de Honda CR-V Hybrid

Ben je ook benieuwd hoe soepel, snel en efficiënt de CR-V Hybrid wel rijdt? Maak nu een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Honda dealer voor een gratis testrit!

Verbruik: 5.3-5.5 L/100KM , CO2-uitstoot: 120-126 G/KM (NEDC 2.0)

Honda CR-V Hybrid

Nieuwe Hybride prestaties

De geheel nieuwe CR-V Hybrid combineert het sportieve rijden van een SUV met het brandstofverbruik en de lage uitstoot van een hybride aandrijflijn. Met de magie van Honda's Intelligent Multi-Mode Propulsion System (i-MMD), verlaagt u uw brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van uw rijplezier.

Honda CR-V Hybrid

Efficiëntie

Door automatisch de meest geschikte rijmodus te kiezen, kunt u met de CR-V Hybrid brandstof besparen en de CO2-uitstoot minimaal beperken.

Honda CR-V Hybrid

Geavanceerde veiligheid

Uitgerust met radars en camera's is het nieuwe actieve en passieve veiligheidssysteem SENSING, voorgesteld in de CR-V Hybrid, een van de meest geavanceerde op de markt.

Honda CR-V Hybrid

Ruimte en comfort

Praktisch en modulair, het interieur van de nieuwe CR-V Hybrid biedt veel slimme opbergoplossingen, royale beenruimte en een bijzonder aangename kofferbak. De strakke lijnen van het interieur en de contrasterende materialen met prachtige afwerkingen versterken de indruk van ruimte. Uitgerust met ingenieuze technologieën biedt de CR-V u het ultieme comfort en ontspanning.