Garantie Voorwaarden

De beste garantie voor uw Honda

De motorgarantie wordt verstrekt door:
Honda Nederland
Branch Office Honda Motor Europe Limited
Postbus 75100
1117 ZR Schiphol-Rijk

De garantie is van kracht in alle Europese landen zoals vermeld op de website
http://www.honda-eu.it/

De Honda garantie is alleen van toepassing op motorvoertuigen die door een officiŽle Honda-importeur in Europa op de markt zijn gebracht en die voldoen aan de goedkeuringen en eisen die gelden in het betreffende Europese land.

Dekking en periode

Deze garantie dekt de Honda bromfietsen/scooters en motorvoertuigen (behalve de cross & trial modellen). De dekkingsperiode onder garantie is twee jaar vanaf de registratiedatum of vanaf de verkoopdatum aan de klant als het voertuig niet (direct) bij of na verkoop geregistreerd wordt.

Voor de cross & trial modellen en/of -voertuigen die voor competitie worden gebruikt, geldt geen garantie.

Voor de VFR1200 modellen geldt een dekkingsperiode onder garantie van 3 jaar.

Garantie voor originele Honda-accessoires

Honda garandeert dat de originele Honda-accessoires op Hondaproducten, die geproduceerd worden voor gebruik in Europa, vrij zijn van materiaal- of fabricagefouten.

Garantie voor overige originele accessoires

Accessoires (inclusief audio-installatie voor motorvoertuigen) die geÔnstalleerd zijn door een officiŽle Hondadealer, zijn gedekt door een garantie van twee jaar. Deze garantie begint op de datum die te vinden is op blz. 11 van het garantieformulier. Deze is ingesloten bij het serviceboekje dat bij het voertuig geleverd is en onderworpen is aan de garantievoorwaarden.

Accessoires aangebracht na de registratie van de motorfiets of na de 2 jaar garantieperiode zijn gedekt door een garantie van 1 jaar.

Modelname

Zoeken