Honda groots aanwezig op MOTORbeurs 2012

20-02-2012

Honda is dit jaar groots aanwezig op de Motorbeurs in Utrecht (23 t/m 26 februari 2012). Met een standoppervlakte van ruim 700m2 heeft Honda de grootste importeursstand op de MOTORbeurs 2012.

Honda heeft gekozen voor een moderne en ruime stand en heeft deze ruimte hard nodig. Honda introduceert maar liefst 12 nieuwe modellen motorfietsen en scooters. Alle 2012 jaar modellen zijn aanwezig.

Total Control
Ter ere van de 20e verjaardag van de Fireblade biedt Honda de ultieme kans om totale controle te ervaren, daar waar hij het beste tot zijn recht komt, op het circuit. Deelnemers van CRT Holland circuitdagen mogen voor een sessie de eigen motorfiets inruilen voor een vurige testrit op de vernieuwde Fireblade. Het aantal plaatsen is beperkt. Informatie is verkrijgbaar op de Honda stand. Aanmelden kan via www.crtholland.nl

Honda Gas
Bij de Honda stand bevindt zich, net als vorig jaar de volledig ingerichte winkel van het exclusieve kledingmerk Honda GAS. Dť kleding van het officiŽle Honda GP team. Hier kan direct kleding worden gepast en aangeschaft.

Primeur EV-Neo
Ook aanwezig op de Honda stand is de EV-Neo.
Al jarenlang werkt Honda aan elektrische vervoermiddelen. Honda ziet elektrische aandrijving als de sleutel tot het zo veel mogelijk beperken van CO2-uitstoot.
Een van de resultaten van dit jarenlange onderzoek is de Honda de EV-neo elektrische scooter. De ultra schone en stille scooter is uitgerust met een 2,8 kW motor en een lithium-ion accu, die ook bij lage snelheden en zware belading voldoende vermogen levert. Met de zogenaamde quickcharger is de EV-neo in slechts 30 minuten weer geladen.
De elektrische scooter, die rijdend nul CO2-uitstoot heeft, beschikt over een actieradius 34 kilometer en is ook geschikt voor schoon en stil vervoer van onder andere (zware) goederen. Wanneer de scooter daadwerkelijk op de markt komt in Europa is nog niet bekend.

I-pad 2
Alle bezoekers van de Honda stand op de MOTORbeurs maken kans op het winnen van een I-pad2. Het enige wat zij hiervoor moeten doen is het invullen van een deelnameformulier, verkrijgbaar op de stand.

Casey Stoner
Ook de Moto GP motorfiets van Casey Stoner verdient een prominente plaats op de Honda stand. Casey Stoner, rijdend voor het Repsol Honda Team, werd met deze motorfiets wereldkampioen 2011 in de GP klasse.


Honda's nieuwste globetrotter: de Crosstourer
Korte trip of lange toertocht, snelweg, landweg, bochtig terrein of bergpassen, de veelzijdige Crosstourer doet alles met gemak. Achter het robuuste uiterlijk van een adventure-bike gaat het pittige, veel geprezen V4 1200cc motorblok van de vernieuwde VFR1200F schuil. De Crosstourer is optioneel verkrijgbaar met Honda's innovatieve Dual Clutch Transmission.

Compleet nieuw: NC700S en NC700X
Voor deze twee scherp geprijsde 'fun-bikes' heeft Honda een geheel nieuw motorblok ontwikkeld: een 700cc (35 kW), vloeistofgekoeld, tweecilinder in lijn, licht, compact en boven alles met een fenomenaal laag brandstofverbruik van 27,7 km/l. Hetzelfde blok, maar twee verschillende karakters: De NC700X is een unieke cross-over, met de styling, veerwegen en zitpositie van een all-road, maar het rijgedrag van een soepele tourmotorfiets. De NC700S is de naked versie, met een opwindender rijgedrag door kortere veerwegen, sportievere stuurgeometrie en kortere wielbasis. Beiden zijn leverbaar met de Dual Clutch transmission.

Opmerkelijke kruising: de Honda Integra
Met dezelfde genen, het nieuwe 700cc motorblok van Honda (38,1 kW), completeert de Integra het drietal samen met NC700S en X. In de Integra is het dynamische karakter van een motorfiets verenigd met het comfort, de bescherming en de styling van een scooter. Standaard uitgerust met Honda's Dual Clutch Transmission.

Geraffineerde sport-tourer: VFR1200F
De VFR1200F blinkt uit met zijn sensationele eigenschappen van zowel sport als tourmotor. Voor het 2012 model is het V4-blok verder geoptimaliseerd, met onder meer verbetering van het PGM-FI brandstofinjectiesysteem, waardoor de motor zuiniger is. Ook de tankinhoud is vergroot waarmee de actieradius is toegenomen. Met het standaard gemonteerde Traction Control en C-ABS is het pakket compleet.

Total Control: CBR1000RR Fireblade
Twintig jaar van verfijning en ervaring zijn samengebald in Honda's supersport: de CBR1000RR Fireblade 2012. Onder de nieuwe styling van het jubileummodel, nog agressiever en dynamischer, gaan de ware vernieuwingen schuil.

GoldWing
De GL1800 GoldWing, Honda's luxe toericoon, heeft naast een vernieuwde styling ook op andere gebieden een flinke update gekregen.

Drie vernieuwde crossers: CRF450R, CRF250R en CRF150RB
Honda's off-roadmotoren blinken al jaren uit in lichtvoetigheid, lenigheid en kracht. Met de vele vernieuwingen zijn deze 2012-modellen van de CRF450R, CRF250R en CRF150RB klaar voor nog meer overwinningen.

Nieuwe scooters: Vision50 en Vision110
De Vision50 is Honda's nieuwe troef in de categorie van 50cc scooters.
Zijn grote broer, de Vision110, heeft met de 110 cc viertakt motor een doortastend karakter, geschikt voor zowel lange afstanden als bochtige, kleine straatjes in de stad.

Zie "Motorfietsen Nieuws 2012" voor gedetailleerde informatie over alle nieuwe motoren, en/of bezoek van 23 t/m 26 februari 2012 de Honda standnummer 12C041 op de MOTORbeurs in Utrecht.

Modelname

 


Zoeken