Honda steunt Nederlands tennisteam

01-02-2012

Honda's sportieve accenten reiken verder dan de racecircuits en crossbanen en strekken zich ook uit tot de tenniscourts. Honda ondersteunt het Nederlandse Davis Cup Team als Official Car Supplier. De toptennissers komen van 10 tot en met 12 februari in actie in het Maaspoort in Den Bosch om de strijd aan te binden met het team van Finland. 

Tegen de Finnen beschikt Davis Cup-captain Jan Siemerink Ė zelf ooit een zeer succesvolle tennisprof Ė over Robin Haase, Thiemo de Bakker, Jean-Julien Rojer en Jesse Huta Galung.

Siemerink: "In dit team heb ik het volste vertrouwen en daar komt nog eens bij dat we eindelijk weer eens thuis spelen. Daarnaast is het voor het team een waardevolle aanvulling dat Jean-Julien voor Nederland mag uitkomen. Hiermee versterken we het team in het dubbelspel. Kortom, ik kijk met veel vertrouwen uit naar deze ontmoeting", aldus de bondscoach.
Nederland speelt om een plaats in de Wereldgroep. Voor Nederland was 2009 het laatste jaar dat het in deze hoogste divisie van het landentoernooi speelde. Finland kwam nog nooit uit in de Wereldgroep.

Honda is ook dit jaar weer official car supplier, de spelers worden vervoerd in sportieve en comfortabele Honda CR-V's.

Informatie over het Davis Cup Toernooi vindt u op http://www.nederlandsdcteam.nl/

Modelname

 

 

 


Zoeken