Honda Motorcycles

Showtime!

Scrollen

Honda-logo

Binnenkort verkrijgbaar

Als je op de hoogte wilt blijven over de lancering en beschikbaarheid van deze nieuwe, opwindende motorfietsen, blijf in contact door je interesse te registreren.

DE GLOEDNIEUWE FORZA 300

Comfort en stijl in een GT scooter.

Compleet nieuw ontworpen, met een elektrisch verstelbaar windscherm en ruimte voor twee integraal helmen onder het zadel. Uitgerust met een nieuw dashboard en volledige LED verlichting. Bovenop de Smart-key heeft de Forza 300 nu ook Honda Selectable Torque Control (HSTC) -voor het eerst op een Honda scooter.

Side facing Honda Forza 300, close up of fairing, LED lights and dials.

DE NIEUWE PCX 125

Europa's bestseller wordt nog beter.

De 2018 PCX 125 levert meer vermogen en zuinigheid dankzij lage-frictie technologieën en het milieuvriendelijke Start-Stop systeem. Naast nieuwe natuurlijke lijnen beschikt de PCX over een nieuw LCD dashboard en LED verlichting. Onder het zadel is ruimte voor een integraalhelm. Het ABS systeem zorgt voor vertrouwen ongeacht de weersomstandigheden.

Het volledig nieuwe supercub-concept

Gedurende meer dan zes decennia zijn er over de hele wereld ontelbaar veel van verkocht. Een betaalbare en betrouwbare kleine motor die uitgegroeid is tot een klassieker. Hij is terug - met die onmiskenbare retro-look maar onderbouwd met moderne details zoals schijfremmen voor- en achteraan met ABS, analoog/LCD-dashboard en LED-lichten.

Driekwart vooraanzicht Honda Super Cub, close up Honda Super Cub zadel, instrumentenbord en voorwiel.

Het nieuwe Monkey 125 concept

Ontworpen in 1961 voor het Tama Tech Park, een motorsport-themapark dat eigendom was van Honda op het Suzuka circuit. In 1967 bouwde Honda de Monkey voor de openbare weg en sindsdien heeft deze motor een cultstatus. Deze nieuwe pretmaker heeft een upside down vork, schijfrem voor- en achteraan met ABS, digitaal LCD dashboard, chromen afwerking en een 125 cc motorblok.

Driekwart vooraanzicht Honda Monkey-125, close up Honda-logo op zadel, instrumentenbord en koplamp.