Honda Motorcycles 2018

Showtime!

Onze nieuwe motorfietsen voor 2018

Scrollen

Honda-logo

Binnenkort verkrijgbaar

Als je op de hoogte wilt blijven over de voorstelling en beschikbaarheid van deze nieuwe, opwindende motorfietsen, blijf in contact door je interesse te registreren.

GL1800 Gold Wing

De meest beroemde luxe cruiser ter wereld gaat een nieuw tijdperk in.

Een prachtig afgewerkte machine met tal van functies die uitblinken in comfort, technologie en innovatie. Throttle By Wire (TBW) met 4 rij-modi, Dual Clutch Transmission (DCT) met 7 versnellingen, Honda Selectable Torque Control (HSTC), volledig nieuw motorblok en chassis, gecombineerd met een hertekende voorophanging; de nieuwe Gold Wing tilt touren naar een nieuw niveau.

Front three-quarter facing Honda Gold Wing, shipping container background, close up of Honda Gold Wing badge, windshield and dials.

CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

De meest vooruitstrevende alleskunner die we ooit bouwden

Met de grotere 24 liter tank, beschermingsbuizen, bodemplaat en een langere veerweg - voor nog meer grondspeling - biedt deze motor onmiddellijk vertrouwen bij het rijden over ruw terrein.  Voeg daar DCT, Assist/slipperkoppeling, TBW, 3 rij-modi en verwarmde handvaten aan toe en je kunt nog verder op verkenning uit. Omdat True Adventure nooit stopt.

Front three-quarter facing Honda Africa Twin Adventure Sports, close up of Honda Africa Twin, headlights and engine.

CRF1000L Africa Twin

In zijn hart draagt hij de spirit van het avontuur.

Een minimalistische look in vergelijking met de Adventure Sports. Gladder, doelgericht en lichter, maar zijn hart - een motorblok met een nieuwe in- en uitlaat dat meer vermogen levert via TBW - klopt nog hetzelfde. De combinatie van 3 rij-modi met HSTC levert een rijgedrag op uw maat, ondersteund door de Assist/slipperkoppeling. De nieuwe negatieve LCD-meter lijkt sterk op de lay out van de Dakar racemotor.

Front three-quarter facing Honda Africa Twin, close up of Honda Africa Twin badge, engine and headlights.

CB1000R Neo Sports Cafe

Een streetfigher en Café Racer met een eigen karakter.

Een viercilinderblok met hopen koppel in het middengebied is een klasse op zich. TBW, 3 rij-modi en motorrem - met Honda Selectable Torque Control - leveren bruikbare en controleerbare kracht over het volledige toerengebied. Lichter dan het vorige model. In zijn spoor volgen twee kleinere neven met evenveel attitude: de CB300R en CB125R.

Front three-quarter facing Honda Neo Sports Cafe, close up of Honda motorcyle logo and seat.

Het volledig nieuwe supercub-concept

De meest geliefde Honda ooit keert terug.

Gedurende meer dan zes decennia zijn er ontelbaar veel van verkocht over de hele wereld. Een betaalbare en betrouwbare kleine motor die uitgegroeid is tot een klassieker. Hij is terug - met die onmiskenbare retro-look maar onderbouwd met moderne details zoals schijfremmen voor- en achteraan met ABS, analoog/LCD-dashboard en LED-lichten.

Front three-quarter facing Honda Super Cub, close up of Honda Super Cub seat, dial and front wheel.

Het nieuwe Monkey 125 concept

Honda’s fun bike keert terug in 2018.

Ontworpen in 1961 voor het Tama Tech Park, een motorsport-themapark dat eigendom was van Honda op het Suzuka circuit. In 1967 bouwde Honda de Monkey voor de openbare weg en sindsdien heeft deze motor een cultstatus. Deze nieuwe pretmaker heeft een upside down vork, schijfrem voor- en achteraan met ABS, digitaal LCD dashboard, chromen afwerking en een 125 cc motorblok.

Front three-quarter facing Honda Monkey-125, close up of Honda logo on seat, dial and headlight.

De x-adv

De eerste SUV onder de motorfietsen.

Combineert het gebruiksgemak van een scooter met de avontuurlijke spirit. De X-ADV heeft een aantal nieuwe kenmerken voor 2018. Met een drietraps Torque Control system en G-modus – voor het eerst gebruikt op de Africa Twin – voor meer direct schakelgedrag bij off road rijden, goed voor een betere rij-ervaring. Er komt ook een 35 kW versie voor houders van een A2-rijbewijs.

Front three-quarter facing Honda X-ADV, close up of Honda X-ADV headlights, windshield, back wheel and engine starter.