Sluiten

Nieuw voor 2017

CRF450R en CRF450RX

De Honda CRF450R heeft de standaard gezet sinds zijn introductie in 2002....

Een totaal nieuwe ervaring

Scrollen

CRF450R

Total Control

Off-Road of Enduro - maak je keuze.

Constant in ontwikkeling

En natuurlijk heeft de CRF450R zich altijd verder ontwikkeld op basis van de ervaringen die zijn opgedaan in het heetst van de strijd in Honda's racingprogramma's over de hele wereld. Door de jaren heen is de CRF450R uitgegroeid tot een van de meest complete racers. Europa's favoriete open klasse motor is nu volledig vernieuwd met een nieuw blok dat nog meer vermogen levert en een opnieuw ontworpen chassis voor extra grip.

Hij ziet er anders uit, rijdt anders en biedt je een totaal nieuwe ervaring op het circuit. Kort gezegd: hij is sneller. Veel sneller.

CRF450R

Wat dacht je van Enduro?

Honda heeft een volledig nieuwe, competitiegerichte enduro-motor in zijn off-road assortiment: de CRF450RX. De uitgangspunten zijn het superieure blok en chassis van de 17YM CRF450R - Honda's nieuwe 450cc crossmotor.

Dit is de perfecte basis voor een enduro-motor. De CRF450RX heeft dan ook het pure motorcross-DNA om elk enduro-circuit aan te kunnen, en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid en het vertrouwen om op snelle wegen te rijden, steile beklimmingen aan te gaan en moeiteloos lastige stukken te doorkruisen.

De CRF450RX is een uitzonderlijke motor om mee te rijden en racen; niet alleen voor Honda, maar voor de hele enduro-wereld. Hij ziet er anders uit en hij voelt anders dan andere motoren.

En, net als de CRF450R, is hij onwaarschijnlijk snel.

CRF450RX sprong