Honda CBR1000RR Fireblade, SP & SP2

Nicky Hayden op het circuit

Totale controle

Scrollen

Logo CBR Fireblade.

25 jaar evolutie

1992-2017

Scherper dan ooit

De Honda CBR1000RR Fireblade bereikt de volgende stap van totale controle.

Foto van rechterzijde van Honda CBR1000RR Fireblade in studio.

De 2017 Honda Fireblade

Sinds 1992 heeft de Fireblade heel wat veranderingen ondergaan en is hij sterk geëvolueerd - dit alles gekenmerkt door het concept van Total Control.

Elke generatie is gebouwd op de nalatenschap van de originele Fireblade, met een uitgebalanceerd totaalpakket dat uitstekend werkt op het circuit, maar nog belangrijker; ook op de openbare weg opwindend is en voor een uniek rijgevoel zorgt.

90% van de belangrijke onderdelen zijn nieuw voor de 2017-versie en de vermogen-gewichtverhouding is verbeterd over het hele toerenbereik.

CBR1000RR Fireblade SP op het circuit.

De 2017 Honda Fireblade SP

Frontaal driekwart beeld van de Honda CBR1000RR Fireblade in studio. CBR1000RR Fireblade De vermogen-gewichtverhouding is met 14% verbeterd - de beste ooit voor een Fireblade - dankzij een gewichtsbesparing van 16 kg en een toename in het vermogen met 8 kW. Honda Selectable Torque Control, Selectable Engine Brake, nieuw ABS, Riding Mode Select System en Power Selector, volledige Showa ophanging technologie afgeleid van de RC213V-S MotoGP motor.
Frontaal driekwart beeld van de Honda CBR1000RR Fireblade SP in studio. CBR1000RR Fireblade SP Uitgerust met een Semi Actieve Öhlins Step motor-type Electronic Control Ophanging, plus Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Rear Lift Control, Selectable Engine Brake, Cornering ABS, Quickshifter, Downshift Assist, Riding Mode Select System en Power Selector. De verhouding tussen gewicht en vermogen is met 14 % verbeterd dankzij een verlaging van het gewicht met 16 kg en een toename van het vermogen met 8 kW.
Frontaal driekwart beeld van de Honda CBR1000RR Fireblade SP2 in studio. CBR1000RR Fireblade SP2 De SP2 is een straatlegale erkenning, gebaseerd op de Fireblade SP - 141 kW topvermogen, 114 Nm koppel, Marchesini wielen en met optionele HRC Sport Race of Full Race-kits.

Download onze nieuwe app

Start je Avontuur op je mobile telefoon of tablet.

Ontdek de kenmerken, kies de kleur en bekijk het bodywork in 360°. Duik daarna in de Augmented Reality-modus om te bekijken hoe de motor eruitziet op je oprit - allemaal met onze nieuwe mobiele app.

Download in Google Play

Download in App Store

Collage van afbeeldingen van de Honda-app