CR-V exterieur vooraanzicht

CR-V

Waar gaan we vandaag naartoe?

Vanaf € 29.490

Met de veelzijdigheid die de CR-V u biedt, wordt spontaniteit uw tweede natuur. Voeg de hoogwaardige afwerking en de wendbaarheid van een 'gewone' auto toe en er ontstaat een buitengewone rijervaring.

Of u zich nu een weg baant door het stadsverkeer of langere reizen maakt, met de CR-V hebt u alle ruimte, prestaties en comfort die u nodig hebt voor al uw avonturen.

 • Veiligheid

  5 sterren

  Euro NCAP (2013)

 • Uitvoeringen

  5

  Afgestemd op uw levensstijl

 • Emissies

  119 g/km

  Minimale CO2-uitstoot

 • Aandrijvingsopties

  2

  2WD of 4WD

Dynamisch design

Veelzijdigheid zag er nog nooit zo aantrekkelijk uit.

CR-V-exterieur, zijaanzicht

Stijlvol en sterk

Opvallend, strak en verfijnd. Maar niet alleen voor de show. De CR-V heeft een krachtige en functionele vormgeving die al uw reisavonturen aankan.

Plek voor ontspanning

Maak het uzelf gemakkelijk Dat is geen moeilijke opgave in de CR-V – uw ruimte en comfort waren onze prioriteit toen we hem ontwierpen. Er is meer dan genoeg ruimte voorin en achterin voor alle vijf inzittenden. Dankzij het makkelijk aan te passen interieur bent u altijd op alles voorbereid – wat uw plannen ook zijn.

Interieurcapaciteit - kofferbak open, bank omlaag.

De makkelijk neer te klappen achterbank creëert zeeën van ruimte.

CR-V - vooraanzicht - exterieur, op de weg

Veelzijdige prestaties

Bekijk de prestaties

Nieuwe kleinere motor.

De nieuwste CR-V in deze serie beschikt over onze geavanceerde nieuwe 1.6 i-DTEC Earth Dreams Technology-motor, die een perfect afgestemde balans biedt tussen prestaties en efficiëntie.

Rij zoals u leeft

De real-time vierwielaandrijving van de CR-V komt om de hoek kijken zodra hij nodig is (alleen in modellen met vierwielaandrijving), dus u krijgt het beste van beide werelden - een lager brandstofverbruik en ultieme grip en stabiliteit als u die nodig hebt.

Voeg meer spanning toe

Maak hem eigen.

Maak uw CR-V nog spectaculairder met originele accessoires. Er zijn vele verschillende pakketten om uit te kiezen. Van de navigatiesystemen tot de veiligheidsopties, we hebben al onze accessoires speciaal voor de CR-V ontworpen zodat ze perfect passen en optimale veiligheid, zekerheid en duurzaamheid bieden.

CR-V-wieldetail
CR-V-exterieur, driekwart vooraanzicht

Het Design Pack bestaat uit een voorgrille, mistlampdecoratie en deurdecoratie onder.

Pretpakket

Het Design Pack van de CR-V maakt uw auto nog stijlvoller met het ovalen chromen eindstuk voor de uitlaatpijp, de voorgrille en deurdecoratie onder en de achterklepdecoratie. Veel hightech veiligheidssystemen zijn standaard, maar het Illumination Pack geeft een extra zeker gevoel met extra verlichting binnenin als u de deur ontgrendelt.

Exterieur, achteraanzicht, miniatuurweergave

Voeg achterklepdecoratie en een eindstuk voor de uitlaatpijp toe met het Design Pack.