Binnenkort verkrijgbaar

Wat staat er te wachten?

Spannende nieuwe updates. Een paar leuke kleine verrassingen. En ook een enorme Wow-factor. U zult heel erg blij worden van de prikkelende nieuwe Honda auto's die we binnenkort introduceren.

Leven- slustige Jazz

Kijk nog eens naar deze stijlvolle en sportieve supermini.

Een pittige 1.5-liter i-VTEC benzinemotor, met de efficiëntie die u van een Jazz mag verwachten, levert vurige prestaties die bij zijn opwindende nieuwe look passen. Deze compacte en levendige auto wordt geprezen om zijn toonaangevende ruime interieur – dat is niet veranderd – en combineert functionaliteit met een heleboel stijl.

Driekwart vooraanzicht van de Honda Jazz Dynamic, met close-up van achterlicht en logo.

De diesel van de echte autorijder

Sportieve vormgeving in combinatie met prestaties en een laag verbruik.

De nieuwe Civic 5-deurs is binnenkort beschikbaar met een krachtige en verfijnde 1.6 i-DTEC-motor met een vermogen van 120 pk. Deze auto biedt de perfecte balans tussen sportieve prestaties en rijplezier, met daarbovenop een verbluffend laag verbruik en lage emissies.

Een heldere toekomst

Tweederde deel van de auto's die in 2025 in Europa worden verkocht, zal elektrisch worden aangedreven.

Onze toewijding voor het fabriceren van brandstofcelauto's - met behulp van Honda's wereldwijde R&D-bronnen - zal binnenkort resulteren in de introductie van een uitgebreide serie hydride en elektrisch aangedreven voertuigen voor de Europese klant.

Driekwart vooraanzicht van Honda Clarity Fuel Cell met Honda-logo.