Onze filosofie. Uw Honda.

Met plezier gemaakt om plezier te geven – dat is de Honda-manier.

Dromen in beweging

Bij Honda wordt elke auto die we maken perfect vormgegeven, betrouwbaar gebouwd en ontworpen om bij u te passen. We leven voor de techniek en houden ervan om problemen op te lossen. Daarom besteden we zorg aan elk detail; als u uw Honda mee naar huis neemt willen we dat u net zoveel geniet als wij gedaan hebben tijdens het maken ervan.

Een ontwerper die bijdraagt aan de wereld door goede producten te creëren is een integer persoon.

Onze oprichter, Soichiro Honda

Menselijke technologie

Onze benadering is om ons door nieuwsgierigheid te laten leiden en onderweg te leren – hierdoor ontstaan onze beste technologieën.

Onze slimme menselijke robot Asimo symboliseert dat continue proces, maar onze filosofie is aanwezig in alles wat we doen. Van de allereerste Honda-auto die we bouwden in 1963 tot onze viertakt marinemotoren, elektrische grasmaaiers en intelligente motorfietsen.

Ervaring op het ene gebied geeft ons weer nieuwe ideeën op het andere gebied, wat uiteindelijk leidt tot innovaties zoals de Magic Seats, het Advanced Driving Assist System (ADAS) en onze i-VTEC-motoren. Maar dit is nog maar het begin. We weten niet wat het volgende wordt, maar we kunnen niet wachten om dit te ontdekken.

Het grotere plaatje

Onze invloed op het milieu is voor ons net zo belangrijk als de nieuwste technologieën.

Daarom ontwikkelen we actief ideeën die als doel hebben om de wereld beter te maken.

De start-stopfunctie is daar een van. Dit systeem schakelt uw motor uit als u stilstaat in het verkeer, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en bespaart zo brandstof. Ons baanbrekende Earth Dreams Technology-initiatief is een ander voorbeeld – met motoren die uitblinken in prestaties maar tegelijkertijd een lage uitstoot van schadelijke stoffen kennen.

We ontwikkelen technologieën die vriendelijker zijn voor de planeet – en die ons meer van onze tijd hier laten genieten dan ooit.

Dat is genieten volgens Honda.

Maar hier stopt het niet.

Het beperken van onze invloed op het milieu doen we op alle mogelijke gebieden. Zelfs in onze fabrieken. Honda Marysville maakt waar mogelijk gebruik van regenwater en bespaart zo 150.000 ton kraanwater per jaar.

Altijd bij u in de buurt

Onze auto's staan bekend om hun betrouwbaarheid. Maar we zouden Honda niet zijn als we niet overal aan dachten. Van garanties tot 24-uurs mobiliteitsservice, uw auto is compleet gedekt met onze zorgvuldig vormgegeven nazorg.