Dynamiek

U ziet precies hoe zuinig u rijdt dankzij het Ecological Drive Assist systeem (Eco Assist). Rijdt u zuinig, dan licht de snelheidsmeter groen op. Een blauwe kleur betekent dat u niet zo zuinig rijdt. Het Eco-Flower symbool krijgt meer blaadjes naarmate de Jazz minder schadelijke stoffen uitstoot.

1.3 IMAģ*

Het IMA-hybridesysteem van de Jazz Hybrid combineert de elektromotor met de benzinemotor op efficiŽnte wijze. Onder bepaalde omstandigheden kan de Jazz alleen op elektrische kracht rijden. Het resultaat is een nog lager brandstofverbruik.Geavanceerde CVT-technologie

De automatische CVT-technologie kiest steeds traploos de juiste overbrengingsverhouding van de automatische transmissie, helemaal aangepast aan uw rijstijl. Zo rijdt u nog zuiniger en geniet u altijd van een soepele en comfortabele rit. De automatische transmissie kan indien gewenst ook bediend worden met behulp van de schakelflippers aan het stuur.

*Brandstofverbruik/CO2-uitstoot:

Brandstofverbruik in l/100 km: binnen de bebouwde kom 4,6; buiten de bebouwde kom 4,4; gecombineerd 4,5. CO2-uitstoot in g/km: 104 (alle waarden worden gemeten volgens 1999/94/EG).

Alle waarden hebben betrekking op het EU-basismodel met bijbehorende serie-uitvoering. Die aangegeven waarden hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en dienen alleen als vergelijkingswaarde tussen verschillende type voertuigen. Het verbruiksonderzoek vond plaats volgens voorgeschreven EU-meetprocedures (RL 80/1268/EWG in de huidige versie) op basis van het volgens RL 1999/94/EC vastgelegde leeggewicht van voertuigen van het EU-basismodel. Een van het EU-basismodel afwijkende uitvoering kan tot andere dan de aangegeven gebruiks-, alsook CO2-waarden leiden. Dit kan van invloed zijn op het leeggewicht, de maximum snelheid en acceleratietijden. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van een voertuig hangen niet alleen af van het efficiŽnte gebruik van de brandstof door het voertuig, maar worden ook bepaald door het rijgedrag en door niet-technische factoren zoals omgevingsinvloeden, toestand van de wegen en het verkeer, alsook van het voertuig zelf.

Brochures

Proefrit

Financieren

Configurator

Jazz Hybrid

Zoeken