Comfort

De Honda Jazz zit vol ideen en intelligente details die elke rit tot een plezierige belevenis maken. Met de enorme voorruit, de grote driehoeksramen en de slanke raamstijlen geniet u in de Jazz van een grenzeloos uitzicht. De hoofdsteunen op de achterbank zijn inschuifbaar.

Glazen panoramadak

De uitvoeringsvarianten Elegance 1.4 i-VTEC en Exclusive 1.4 i-VTEC hebben een wel heel bijzondere feature: het glazen panoramadak. Met recht een panoramadak, want het glas loopt bijna over de hele lengte van de auto. Natuurlijk is het glas warmteabsorberend, zodat u en uw passagiers, maar ook het interieur van uw Jazz, niet oververhit raken op een warme zomerdag. Voor nog meer verkoeling zorgt het zonnescherm, dat u met n druk op de knop tevoorschijn haalt.


Lekker zitten

De zitplaatsen in de Honda Jazz zijn ergonomisch gevormd: ze passen zich aan uw wervelkolom aan en ondersteunen zo uw bekken. Maar lekker zitten is meer dan een goede zitplaats. Om het u als bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u de bestuurdersstoel in hoogte verstellen. Ook het stuur is in hoogte en afstand verstelbaar. De uitvoeringsvariant Exclusieve 1.4 i-VTEC komt standaard met een armsteun voor.

Hoofd- en bewegingsvrijheid

Het maakt niet uit waar u in de Honda Jazz plaatsneemt. Zowel voorin als op de achterbank beschikt u over heel veel hoofd- en bewegingsvrijheid.

Stoelverwarming

Buiten is het koud, maar binnen in de Jazz merkt u daar helemaal niets van. De stoelverwarming (standaard op de 1.4 Exclusive) zorgt ervoor dat bestuurder en bijrijder de kou snel vergeten zijn. In de Honda Jazz zit u er altijd warmpjes bij.


Brochures

Proefrit

Financieren

Configurator

Jazz

Zoeken