Comfort

Alle comfort tijdens de rit

Elegant, ruim en intuïtief vormgegeven – in de cockpit van de CR-V is elk onderdeel precies geplaatst daar waar u het nodig hebt. Want uiteindelijk wilt u als bestuurder toch altijd alles perfect onder controle hebben? Het overzichtelijke en stijlvol vormgegeven dashboard presenteert geavanceerde rijtechnologieën op de eenvoudigste manier.

Alle belangrijke informatie bevindt zich direct in uw gezichtsveld en is op elk moment goed te lezen. Deze informatie wordt aangevuld met het intelligent-Multi Information Display (i-MID), dat u nuttige informatie geeft over uw reis. U bedient dit scherm heel eenvoudig met de knoppen op het multifunctionele stuurwiel.

Maximale comfort en flexibiliteit vormden de uitgangspunten bij de ontwikkeling van de CR-V. Het resultaat: royale beenruimte en optimaal zicht rondom – voor meer rijveiligheid en rijcomfort. De achterbank met verstelbare rugleuning biedt, samen met de licht naar buiten gebogen deurpanelen, uw passagiers meer ruimte voor ontspanning. Hierdoor ontstaat een meer open en erg flexibele ruimte, zodat iedereen uitgerust aankomt op de bestemming.  Hoe lang of kort de reis ook duurt.
Opent en sluit automatisch: de innovatieve elektrische achterklep

Deze slimme technologie maakt het leven nog wat makkelijker. Met een druk op de knop van de sleutel of in de auto gaat de achterklep van de CR-V automatisch open. U hebt direct toegang tot de grootste bagageruimte in zijn klasse. Nog een keer drukken en de achterklep sluit zich weer zachtjes en nauwkeurig.

Bij het achteruit inparkeren krijgt u hulp van de in de achterklep gemonteerde achteruitrijcamera, die uw zicht naar achteren vergroot. Met deze 'ogen in het achterhoofd' ziet u duidelijk wat zich achter uw auto bevindt.Brochures

Proefrit

Financieren

Configurator

CR-V

Zoeken