Highlights

Standaard heeft de Accord een meervoudig verstelbaar en multifunctioneel driespaaks stuurwiel. Dat stuurt niet alleen prettig en zeker, maar met de knoppen op het stuur kan de bestuurder tal van functies bedienen. Zoals de radio met cd-speler en AUX- en usb-aansluiting, het multifunctionele informatiedisplay, de cruisecontrol* en de Bluetooth-verbinding voor handsfree bellen met spraakbesturing**. Zo kunt u de belangrijkste functies altijd bedienen, zonder uw handen van het stuur te nemen.


De moderne stoelen ogen niet alleen elegant, ze bieden perfect comfort en zorgen voor ontspannen rijden. Dat komt door de sterke profilering en de trillingsdempende laag die zich aan uw lichaam aanpast. Dankzij de sterke combinatie van ergonomie en comfort zorgt de Accord Tourer ervoor dat de bestuurder zich kan concentreren op het allerbelangrijkste: het rijden.
*Standaard vanaf het uitrustingsniveau Elegance.
**Standaard op het uitrustingsniveau Executive, optioneel beschikbaar op het uitrustingsniveau Elegance als onderdeel van het Business mode pakket (audio-/navigatiepakket).

Brochures

Proefrit

Financieren

Configurator

Accord 4-deurs

Zoeken